ПАЗАРУВАНЕ

За да направите поръчка не е наобходимо да имате регистрация. Поръчка може да направите като изберете размер и брой на артикула, който желаете и натиснете бутона ‘’Купи’’. След като сте добавили всички желани артикули в Количката, кликвате върху нея и следвайте стъпките. Поръчката Ви е направена успешно, ако получите съобщение на екрана ‘’Вашата поръчка беше успешно изпратена! ‘’ и получите копие от поръчката на имейла който сте посочили.

За да пазарувате от babybay.bg не е задължително, но е препоръчително да имате създаден профил. Регистрацията отнема секунди. Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да получавате оферти, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Ако се колебаете между няколко продукта, може да ги добавите във Вашия списък с Любими Продукти, да ги разгледате и решите по-късно. По този начин може също да създадете регистър с желани подаръци за предстоящо събитие и да го споделите с Вашите гости, за да купят желаните от Вас продукти.

Дрехите, които предлагаме са със стандартни размери. На страницата на всеки продукт може да намерите таблица с размери за Ваше улеснение.

Периодично публикуваме промоции на фейсбук или инстаграм страницата ни, също така правим слециални промоции за регистрирани клиенти.

Да. За да гарантираме на потребителите ни сигурност и спокойствие при въвеждане на конфиденциална информация, babybay.bg е допълнително обезпечен със SSL сертификат с пълно криптиране и разширена валидация на компанията. Това е сертификат за криптирана връзка, издаден от оторизиран провайдър (trusted authority) и съвместим с 99,9 % от браузърите. SSL (Secure Socket Layer) протоколът осигурява криптирана връзка между нашият сървър (уеб сайт) и вашият браузър, като по този начин защитава обменящата се информация от неоторизирано прихващане.

ПЛАЩАНЕ & ДОСТАВКА

С наложен платеж, т.е. на куриера при получаване на поръчката.

Доставката се извършва с експресна услуга на куриерска фирма Спиди, чрез наложен платеж. От момента на потвърждаването на поръчката, тя ще бъде на посоченото от вас място до 3 работни дни. За повече информация вижте тук.

  • Доставка до автомат на Спиди – 3.49 лв.
  • Доставка до офис на Спиди – 3.49 лв.
  • Доставка до адрес – 5.56 лв.
  • За поръчки над 80.00 лв. доставката до адрес е безплатна

Актуална информация за поръчквата Ви и нейния статус можете да видите тук. Необходимо е само да попълните номера на поръчката, която искате да проследите и имейла, ползван при покупката.

Не, нашите условия за доставка не предлагат опция “преглед”. Това не трябва да ви притеснява, защото всеки клиент, закупил стока от нас има право да я върне, без да е необходимо да дава основателна причина за това.  Пълните условия за връщане и замяна на стоки можете да разгледате ТУК.

С всяка поръчка получавате приемо-предавателен протокол и касов бон от куриера.

Да, разбира се. Ако желаете да ви бъде издадена фактура на юридическо лице, просто попълнете вашите фирмени данни (Име на фирма, ЕИК/ДДС номер, МОЛ и адрес по регистрация)  в полето “Име на фирма”, преди да приключите поръчката си.

ВРЪЩАНЕ & ЗАМЯНА

Да, всяка закупена стока може да бъде върната в 14-дневен срок  след получаването, при положение, че пазите касовия бон от покупката и че стоката е с етикет и оригинална опаковка, не е носена, прана, гладена или третирана по какъвто и да било начин. Не е необходимо да посочвате причина за връщането. За повече информация вижте тук.

Да, в 14-дневен срок можете да замените всяка закупена дреха с друга от сайта, при положение, че пазите касовия бон от покупката и че стоката е с етикет и оригинална опаковка, не е носена, прана, гладена или третирана по какъвто и да било начин. За повече информация вижте тук.

Възможно е да сме допуснали техническа грешка при отделяне на точния размер дреха. Възможно е също така да сме пропуснали да видим дефект на дрехата – и двете ситуации се слючват доста рядко, но все пак се случват понякога. В такива случаи е необходимо да се свържете с нас, за да уточним несъответствието или дефекта на дрехата. В случай на допусната грешка от наша страна, дрехата ви ще бъде заменена с нова, като транспортните разходи ще са за наша сметка.

Ако сте решили да откажете направена поръчка, преди да сте я получили, не се колебайте да ни потърсите директно на телефон 0887935399.

В случай, че е необходима промяна в адреса на доставка на вече създадена поръчка, моля свържете се своевременно с нас, чрез нашата форма за контакт или директно на телефон 0887935399.